2-Con AB är ett 30 årigt privatägt bolag som har specialiserat att reparera, bygga om och effektivisera produktionsanläggningar i den tillverkande industrin i hela Sverige.

Livsmedelsbranschen är vår största kundkategori med producenter inom dryckes- charkuteri och konfektyrprodukter. Våra underhållstekniker utför service och effektiviseringar på produktionslinjer som är i drift. 2-Con erbjuder såväl förebyggande underhåll som akuta reparationer av produktionsutrustning. Vi installerar även maskinskydd och maskinsäkerhet. Vi tillverkar och skräddarsyr trappor, stegar, plattformar, påkörningsskydd m.m. enligt maskindirektiven. Vi har verkstad i Bålsta där vi kan tillverka delar i plast, svartstål, aluminium och rostfritt med våra maskiner såsom plasma-skärare, kantpress och bockmaskin.

Vi söker en Platschef till vår produktionsverkstad i Bålsta vars främsta uppgift är att utöka produktionen i verkstaden. I rollen som platschef har du ett övergripande ansvar att utveckla, leda och fördela arbetet för vår produktionsverkstad samtidigt som du säkerställer lönsamhet och kvalitét. I ditt arbete följer du upp ledtider samt styr verksamheten från uppsatta nyckeltal. Rollen innebär allt från ritning till färdig produkt men omfattar även arbete med budget och ekonomiuppföljning. Du har personalansvar idag för 6 personer, sitter i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD.

Dina främsta egenskaper som Platschef:
– God kunskap inom teknisk verkstadsdrift/verkstadsmiljö.
– Erfarenhet av ledarskap och bekväm med att ta beslut.
– Har ett starkt kundfokus.

Din Bakgrund
Du bör ha flerårig erfarenhet från teknisk verkstadsdrift/verkstadsmiljö gärna legotillverkning. Erfarenhet som ledare är meriterande. Som person är du serviceinriktad, ser vinsten med att ha ett gott samarbete och känner dig bekväm med att vara en beslutsfattare. Tjänsten kräver datavana.

För att lyckas i rollen bör du vara kundfokuserad, lyhörd och mån om att skapa de bästa förutsättningarna för dina medarbetare att lyckas i sitt arbete. Du är inspirerande, coachande och en förebild för dina medarbetare.

Dina främsta ansvarsområden:
– Utveckla verksamheten och tillväxten på verkstaden för att nå finansiella- och varumärkesmässiga mål.
– Arbetsledning och stötta medarbetare i sina roller.
– Ekonomi- och budgetansvar.
– Administrativa uppgifter.

Vad erbjuder vi dig?
På 2-Con arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. 2-Con erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner.

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan via mail jerker.larsson@dreamworks.se eller ring
Jerker Larsson 070-512 97 88, för att få reda på mer om tjänsten.

Lediga Jobb