Tillsvidare – Heltid – En plats

Vi söker dig med erfarenhet av att skaffa och behålla kundrelationer och med stor insikt och kunskap i olika produktionsmiljöer för tillverkande industri när de behöver kompetent bemanning, underhåll, rådgivning, optimering, ombyggnad, akut reparation eller tillverkning av specialkomponenter i produktionsanläggningen för funktionen KAM – Key Account Manager. Hos oss har du som KAM den övergripande rollen att sälja in idén att samarbeta med vårt företag, samt att säkerställa utförandet av arbetet hos nya och befintliga kunder. Det innebär att du med vårt starka varumärke som problemlösare kommer att få möjlighet att möta många spännande företag och människor och medverka till att lösa deras tekniska utmaningar och förbättra deras verksamhet och lönsamhet.

Du kommer att ingå i ett team och tillsammans med andra KAM aktivt bearbeta befintliga och potentiella kunder. Detta sker genom personliga möten, seminarier, kundträffar, mässor och andra aktiviteter som kan ge möjlighet att utveckla befintliga kunder eller att få nya kunder. KAM har även till uppgift att förse marknadsavdelningen med information om trender och utveckling bland 2-Con´s befintliga kunder och på marknaden generellt. 

Formella krav:

  • Har du arbetat med tekniska förbättringar inom tillverkande industri?
  • Har du arbetat med att skaffa och behålla kunder?
  • Har du arbetat som projektledare mer än 3 år?
  • Har du erfarenhet av att leda personal?
  • Har du körkort?
  • Har du BAS P/BAS U? (Önskemål)

Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan

Om 2-Con

Vi är ett tekniskt konsultföretag med bred kunskap, kompetent personal och en mekanisk verkstad i Bålsta. Vi täcker vi upp det mesta behovet av entreprenörer hos kunden. Livsmedelsbranschen är vår största kundkategori, med producenter inom dryckes-, charkuteri- och konfektyrprodukter och vi verkar inom hela Mälardalen och stor-Stockholm.

Vi kan fungera som en tillfällig eller kontinuerlig resurs. Våra konstruktörer, mekaniker, svetsare, montörer och elektriker kan vara snabbt på plats och hjälpa kunder med kompetent bemanning inom produktion, underhåll, service, om- och tillbyggnad av maskiner och anläggningar.

Våra mekaniker utför service och effektiviseringar på produktionslinjer i drift. Vi gör förbättringar som höjer produktionen och genom att bara finnas på plats när vi behövs blir vi en kostnadseffektiv lösning för våra uppdragsgivare. Vi erbjuder även driftstekniker/elektriker till produktionslinjen.
Vi har kollektivavtal.

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan via mail info@2-con.se eller ring vår VD, Katja Saranen
0707 555 211, för att få reda på mer om tjänsten.

Lediga Jobb

Gör din intresseanmälan här så hör vi av oss!

10 + 2 =